Onze Diensten

Tidy Clean beschikt over jarenlange ervaring als het gaat om glasbewassing. Omdat een goed verzorgd pand essentieel is voor een positieve beeldvorming, helpen wij u graag met de realisatie hiervan. Onze glazenwassers zorgen voor schone en representatieve raampartijen. Wij kunnen hierbij gebruik maken van puur (osmose) water. Omdat dit water gereinigd is van alle stoffen zoals kalk en mineralen worden alle ramen streeploos schoon. Bovendien voeren wij al onze diensten uit op de meest duurzame wijze.


Glasreiniging

Facilitaire dienstverlening betekent voor Tidy Clean goed luisteren en meedenken met onze opdrachtgevers. Hierbij combineren wij onze deskundigheid met uw wensen en behoeften. Ook bij glasbewassing werken wij niet anders. Voor de reiniging van uw glas levert Tidy Clean dan ook maatwerk.


Ontmossing

Zeer dikwijls zijn mossen en algen de oorzaak van waterinfiltratie. De mossen en algen hechten zich vast aan de dakpannen, de leien, de golfplaten enz ... Hierdoor worden deze materialen poreus en dringen de algen en mossen door tot in de dakbedekking. De kans dat het vocht door de dakbedekking naar binnen sijpelt is groot. Bovendien is de kans op vorstschade niet gering, doordat bij lage temperaturen het vocht de pannen ed. kan doen barsten. U weet ongetwijfeld dat een mooi en een onderhouden woning een meerwaarde heeft. Zeker de levensduur van de woning zal aanzienlijk toenemen, zodat het sterk wordt aangeraden niet langer te wachten met het ontmossen van het dak. Ontmossing gebeurt zonder gebruik te maken van een hogedrukreiniger, maar gebeurt op basis van een chemisch product.


Andere Diensten

Bekijk onze referenties Onze voorwaarden